facebook

HACCP keuken wand- en plafondsystemen voor de fastfoodketen

Waar voedsel verwerkt wordt is HACCP een must.

Zo garandeer je hygiëne in een fastfood restaurant

Waar met voedsel wordt gewerkt is een HACCP verplicht. Een fastfood restaurant vormt hierop geen uitzondering. Dit Hazard Analysis and Critical Control Points document bestaat uit een inventarisatie van de risico’s op het gebied van voeding. Aan bod komen microbacteriële risico’s (bacteriën, schimmels, etc.), fysische risico’s (glasscherven, houtsplinters, ed.) en chemische risico’s (bestrijdingsmiddelen, dioxines). In een fastfood restaurant liggen deze drie risico’s altijd op de loer. Deze eetgelegenheden bieden nog een extra uitdaging: het is vaak druk en er dient snel gewerkt te worden. Hierbij mag de hygiëne natuurlijk niet in het geding komen. Met onze hulp zorg je ervoor dat de hygiëne te allen tijde gewaarborgd blijft.

Hoe wij het fastfood restaurant helpen

De kwaliteit en naleving van de hygiëne verschilt sterk bij fastfood restaurants onderling. Sommige restaurants profiteren van de kennis en faciliteiten van een grote holding, maar anderen moeten het helemaal zelf doen. Ook aan hen worden echter dezelfde eisen gesteld. Wij zien het als onze taak om hierbij te helpen. Wij doen meer dan slechts de benodigde spullen leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitvoerige expertise kunnen wij optreden als een partner met wie je kunt sparren en die je om advies kunt vragen. Wij dragen zorg voor begeleiding, implementatie, installatie en nazorg.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Thermisch stabiel

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Water- en vuilafstotend

Onze producten

Een fastfood restaurant kan worden voorzien van veel van onze producten, die stuk voor stuk aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne voldoen. Onderstaand enkele voorbeelden van wat wij kunnen betekenen.

Wij kunnen vloerpanelen aanbrengen die voldoen aan de HACCP-eisen. Deze speciale tegels zijn vocht- en vuilafstotend, vochtdicht, antistatisch en bestand tegen bacteriën en schimmels. De vloer is bijzonder eenvoudig te reinigen. Hetzelfde geldt voor onze wandpanelen. Ongeacht wat voor wand er staat; wij kunnen de juiste panelen aanbrengen. Deze beschikken over dezelfde eigenschappen als de vloertegels en kunnen indien gewenst ook extra isolerend en/of brandwerend zijn. Omdat ze naadloos zijn, zijn er geen plekken waar vuil zich kan ophopen. Onze plafonddelen bieden dezelfde oplossingen voor het plafond. Om onze plafonds aan te brengen, hoeft er niet gesloopt te worden: ze kunnen tegen een bestaand plafond aan worden gebouwd. Verder kunnen wij kozijnen, plinten, deuren en ramen voorzien van de hoogste kwaliteit kunststof oplossingen. Specifiek voor de professionele keuken bieden wij ook nog Panelchok honingraat panelen: dit zijn panelen die bestand zijn tegen hitte, olie, dampen en vet, zodat deze boven kookgedeeltes of frituurinstallaties kunnen worden geplaatst. Belangrijk is dat onze oplossingen geen extra ruimte in beslag nemen en medewerkers op geen enkele wijze hinderen in het uitvoeren van hun werkzaamheden: wij snappen als geen ander het belang van snelheid in een fastfood restaurant.

Neem contact op voor een plan op maat

Ben je op zoek naar hygiënische afbouw voor jouw fastfood restaurant, bijvoorbeeld omdat je gaat verbouwen of een nieuw pand gaat betrekken, neem dan contact met ons op. Wij leveren maatwerk en kunnen daarom een plan op maat, met een bijbehorende op maat gemaakte offerte leveren zodat je de ideale oplossing krijgt. Wij staan je graag bij met advies en realisatie.

Sentho pand

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

gratis proefpakket

Wat Sentho voor u kan betekenen

Bent u op zoek naar de best mogelijke manier van effectieve scheiding van ruimtes waarbij rekening moet worden gehouden met HACCP-richtlijnen of andere hygiënische voorschriften? Neem contact met ons op en wij vertellen u hoe onze producten en diensten kunnen helpen. Samen inventariseren wij de behoeften, waarna wij advies kunnen uitbrengen, de benodigde materialen kunnen leveren en uiteraard de hygiënische afbouw kunnen verzorgen.

Wandsystemen
FPR wandsyteem
plafond systeem
hygiënische afbouw

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.