facebook

Elpress partner van Sentho

Elpress

Elpress heeft al meer dan 40 jaar ervaring als totaalleverancier binnen de voedingsmiddelenindustrie en is daardoor een perfecte partner voor al uw zaken op
hygiënegebied. Dit familiebedrijf met een team van professionals heeft een passie voor hygiëne, en houdt zich dagelijks bezig met innovatie om daarmee de marktontwikkeling voor te zijn. Bij Elpress kunt u terecht voor al uw vragen over industriële hygiëne; van hygiënesluizen tot reinigingsslangen, tot aan complete industriële wassystemen.

Hygiëne sluis
Sentho pand

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

Productgroepen

Persoonlijke hygiëne

In een productieomgeving waar besmetting via de mens een risico is, is persoonlijke hygiëne van essentieel belang. Elpress ondersteunt u in het beheersen van deze risico’s om zo de kans op besmetting te verkleinen. Dit doen we aan de hand van een breed assortiment hygiëneproducten, variërend van wasbakken, handendrogers en zolenreinigers tot aan compleet ingerichte hygiënesluizen. Gecertificeerd door HACCP International.

Reinigingssystemen

Elpress levert passende reinigingssystemen op basis van uw wensen en vraagstukken. Zo ontwikkelt Elpress bijvoorbeeld een reinigingssysteem dat op bacteriologisch niveau een ruimte ontsmet, maar hebben we ook systemen die de ruimte reinigen, schuimen of desinfecteren. Variërend van (mobiele) drukverhogingsinstallaties tot centrale schuim- en desinfectieinstallaties.

Industriële wassystemen

Voor het reinigen van ladingdragers, kratten, pallets of boxen kunt u ook terecht bij Elpress. De systemen zijn zuinig met water, energie en reinigingsmiddelen. Zonder dat de kwaliteit van het reinigen achteruit gaat, zijn de wassers van Elpress efficiënt met kosten en het omgaan met het milieu. Ook het afblazen van kratten en het machinaal verwijderen van sticker- en lijmresten behoren tot onze mogelijkheden.

Service en Componenten

Op het gebied van onderdelen en randapparatuur heeft Elpress veel te bieden, als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een hogedrukpistool, slangenhaspels, reinigingsslangen, sproeinozzles of opberg- en kledingkasten. Alle componenten zijn zo samengesteld dat zij uw HACCP-proces ondersteunen.

Elpress biedt tevens periodieke onderhoudscontroles aan. Onze ervaren servicemonteurs geven de juiste zorg aan uw apparatuur, waardoor de levensduur op positieve wijze wordt beïnvloed. Goed onderhoud bevorderd het optimaal functioneren van uw systeem en hiermee wordt de kans op storingen en defecten geminimaliseerd.

Elpress BV
Handelstraat 21
5831 AV Boxmeer
Nederland
www.elpress.com

hygiënische partner

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.