Hygiënische wanden specifiek voor de cleanroom

Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, vloeistofdichte vloer en/of isolerende wand-, plafond- en vloersystemen met het merk Wonderboard. De gehele cleanroom kan worden afgebouwd Wonderboard producten.

Met de Wonderboard systemen van Sentho kun je op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze je bedrijfsruimten laten bekleden of renoveren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA ). Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheids Checklist Aannemers). Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zodat onze afbouwproducten voldoen aan de HACCP richtlijnen.

Wonderboard toepasbaar in Cleanroom
Een cleanroom is een zeer zuivere werkomgeving waar het productproces, of aan het onderzoek dat in die omgeving plaatsvindt, om micro organismes te beperken of zelfs geheel uit sluiten.

De hoeveelheid vervuiling in een cleanroom wordt gespecificeerd door het aantal deeltjes per kubieke meter van een specifieke omvang. Deze regelgeving is wettelijk verplicht. Sentho kan hierin een grote rol spelen door het renoveren of nieuwe te bouwen van een cleanroom.

Hygienische voordelen:

 • Optimale hygiëne
 • Eenvoudig te reinigen
 • Gestructureerde oppervlakte waar vuil zich niet aan nestelt
 • Bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen
 • Geen corrosie of roestvorming
 • Absorbeert geen geuren
 • Slag- en stootvast
 • Water en vuilafstotend
 • Brandveiligheid (mogelijk)
 • Schimmelwerend
 • Duurzaam en flexibel
 • Eenvoudige montage
 • Hygienische: HACCP – EU – BRC – FDA – USDA

Cleanroom: Advies, ontzorgen en realiseren
Advies kun je alleen maar geven door situaties goed in te schatten en door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Door onze ruime ervaring in uiteenlopende branches zijn in onze ogen ”problemen” vaak minder groot en professioneel oplosbaar.

Problemen herkennen en oplossen. Bij Sentho bent u daarvoor aan het juiste adres. Zodra uw keuze op Sentho is gevallen, begint voor Sentho het begeleidingstraject. Onze begeleiding ontzorgt u, bij het vertalen en bereiken van uw wensen. Sentho B.V. is uw partner in de realisatie van het gehele project, zowel in begeleiding als uitvoering.

Onze vakkundige montageploegen hebben jarenlange ervaring met renovatie en nieuwbouwprojecten in de voedings-, farmaceutische- en automotive industrie. Doordat wij flexibel omspringen en rekening houden met productieprocessen, zal het stilleggen hiervan tot een minimum worden beperkt. Wij nemen de gehele realisatie van hygiënische afbouw van een cleanroom voor onze rekening.

Wat Sentho kan betekenen
Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontzorgen en realiseren van hygiënische renovatie of nieuwbouw projecten. Wij gebruiken hierbij Wonderboard, dat marktleider is in hygiënische afbouw volgens HACCP en Voedsel en Warenautoriteit richtlijnen. Wij kunnen de gehele productieruimte renoveren of nieuw te bouwen, van vloeistofdichte vloer, wandsystemen in verschillende soorten zoals isolerende of scheidingswanden en hygiënische plafondsystemen.

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest