facebook

Hygiënische wanden specifiek voor de cleanroom

Sentho is de rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten

Sentho zorgt voor een echt hygiënische cleanroom

Sentho is de rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waarbij hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten cruciaal zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische en/of isolerende wand- en plafond systemen met het merk FRP, een onbetwiste leider op het gebied van hygiënische afbouw. De gehele cleanroom kan worden afgebouwd met FRP producten die naadloos op elkaar aansluiten en optimale veiligheid, hygiëne en duurzaamheid garanderen.

Neem contact op voor een advies of offerte op maat

Wat je wensen ook zijn voor een cleanroom, wij kunnen het verzorgen. Wij hebben de expertise, ervaring en producten in huis om je volledig te ontzorgen in het gehele project. Laat ons weten wat jouw wensen en eisen zijn en wij zullen zorgen voor een gedegen advies en een op maat gemaakte offerte. Vele bedrijven gingen je reeds voor en lieten wanden en plafonds installeren voor de best mogelijke hygiëne.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Thermisch stabiel

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Water- en vuilafstotend

FRP systeem voor de cleanroom

Met de FRP systemen van Sentho kun je op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze je bedrijfsruimten laten bekleden of renoveren en zo elke geschikte ruimte veranderen in een cleanroom. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA ). Montage geschiedt volgens de VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) normen. Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zodat onze afbouwproducten voldoen aan de HACCP-richtlijnen die voor deze ruimtes vaak verplicht zijn.

Onze toepassingen voor de cleanroom

Een cleanroom is een zeer zuivere werkomgeving waarin de aanwezigheid van micro-organismes zeer beperkt of zelfs uitgesloten moeten worden om het onderzoek of de productie goed uit te kunnen voeren. De hoeveelheid vervuiling in deze ruimte wordt gespecificeerd door het aantal deeltjes per kubieke meter van een specifieke omvang. Deze regelgeving is wettelijk verplicht. Sentho kan hierin een grote rol spelen door een nieuwe room te bouwen of een reeds bestaande ruimte te renoveren.

Wij adviseren, ontzorgen en realiseren

Advies kun je alleen maar geven door situaties goed in te schatten en door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Door onze ruime ervaring in uiteenlopende branches bieden wij altijd een oplossing voor de uitdagingen waar je tegenaan loopt.

Wij zijn meer dan alleen een leverancier van benodigde producten voor cleanrooms: wij zijn een partner van a tot z, van advies tot nazorg. Onze vakkundige montageploegen hebben jarenlange ervaring met renovatie en nieuwbouwprojecten in de voedings-, farmaceutische- en automotive-industrie. Omdat wij flexibel omspringen en rekening houden met werk- en productieprocessen, zal het stilleggen hiervan tot een minimum worden beperkt. Wij nemen de gehele realisatie van hygiënische afbouw van een cleanroom voor onze rekening.

Sentho pand

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

Proefpakket gratis

Wat Sentho voor u kan betekenen

Bent u op zoek naar de best mogelijke manier van effectieve scheiding van ruimtes waarbij rekening moet worden gehouden met HACCP-richtlijnen of andere hygiënische voorschriften? Neem contact met ons op en wij vertellen u hoe onze producten en diensten kunnen helpen. Samen inventariseren wij de behoeften, waarna wij advies kunnen uitbrengen, de benodigde materialen kunnen leveren en uiteraard de hygiënische afbouw kunnen verzorgen.

vleesverwerkingsbedrijf
wandsystemen
cleanrooms
hygiënische wandsystemen

Onze hygiënische producten worden ook in de volgende branches ingezet

Sportclubs

Sportclubs

Sanitaire ruimte, Kleedkamers, Zwembaden etc.

Autobranche

Autobranche

Autowasstraten, Truckwasstraten, Autogarages

Zorginstellingen

Zorginstellingen

Zorgtehuizen, Ziekenhuizn, Zorgpraktijken

Bakkerijen

Bakkerijen

Bakkerijen, Fastfood restuarants, Voedselverwerking

Visverwerking

Visverwerking

Visrestaurants, Visverwerkingsbedrijven, Voedseldistributiecentra

Vleesverwerkingsbedrijven

Vleesverwerkingsbedrijven

Slagerijen, Slachthuizen, Vermeerderingsbedrijven

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.