facebook

Stootplinten van Betinoc

Geschikt voor de zwaarste toepassingen

Voor uw plintafwerking hebben wij verschillende mogelijkheden. Samen met u bepalen we wat de beste oplossing is in uw situatie. Wij leveren o.a. speciale Betinoc stootplinten van beton i.c.m. RVS. Betinoc stootplinten zijn een bijzonder hoogwaardige en effectieve manier om de onderkant van wanden te beschermen. Zeer sterk én hygiënisch.

.Wat zijn Betinoc stootplinten?

Betinoc stootplinten zijn plinten die gemaakt zijn van een unieke verbinding tussen beton en inox. Betinoc voegt beton en inox samen met behulp van een unieke, gepatenteerde verbinding die zorgt voor een eindproduct dat zowel ontzettend sterk als ontzettend hygiënisch is.

Voor wanneer de strengste eisen gelden

Wanneer de strengste eisen gelden op het gebied van veiligheid en bescherming én hygiëne, dan zijn deze stootplinten een uitstekende keuze. Het gepatenteerde verbindingssysteem maakt van deze combinatie van materialen een van de sterkste en meest hygiënische beschermingen op de markt. Dit maakt deze oplossing populair in de voedingsindustrie, gezondheidssector of farmaceutische omgeving. In deze sectoren is een oplossing als deze eigenlijk een must, maar dat betekent niet dat de Betinoc stootplinten niet in andere sectoren gebruikt kunnen worden. Iedereen die deze eigenschappen belangrijk vindt, kan gebruik maken van deze bijna overal te plaatsen vorm van bescherming.

De kracht van beton met BENOR-certificatie

Voor deze plinten is gebruikgemaakt van beton met BENOR-certificatie. Dit certificaat garandeert een zeer hoge kwaliteit beton. Het beton met dubbele wapening is krachtig genoeg voor de zwaarste toepassing en daarmee bent u verzekerd van een uitstekende aanrijdbescherming.

Wat inox hieraan toevoegt

Ook inox is een bijzonder hard staal. De toevoeging van inox doet dus niet af aan de kracht van het beton. Inox brengt echter wel wat unieke eigenschappen mee, die versterkt worden door de gepatenteerde verbinding. Dankzij de unieke formule zijn deze Betinoc stootplinten bestand tegen vrijwel elke vorm van stootschade, terwijl ze ook nog eens zeer hygiënisch en eenvoudig te reinigen zijn.

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

.Kenmerken van Betinoc stootplinten

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Robuust

Robuust

Chemisch verankerd

Chemisch verankerd

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Krimpvrije BENOR Beton

Krimpvrije BENOR Beton

Gepatenteerd

Gepatenteerd

Meer informatie of advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

 

 

Een gepatenteerde verbinding tussen beton en inox

De inox betonplinten van Betinoc zijn sterk én hygiënisch. Twee onmisbare eigenschappen voor de voedingsindustrie, gezondheidssector en farmaceutische omgevingen. Hoe Betinoc dit voor mekaar krijgt? Met een combinatie van beton en inox, aangevuld met een gepatenteerd verbindingssysteem.

Kiest u voor deze stootplinten, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Duurzame bescherming tegen schokken van voedingskarren, heftrucks, palletwagens en andere hulpmiddelen en voertuigen
  • HACCP conform: de plinten voldoen aan de strengste hygiënenormen
  • 100% verankering dankzij gepatenteerd verbindingssysteem
  • Modulair systeem: wijzigingen later altijd mogelijk
  • 10 jaar garantie

Wij kunnen u uiteraard meer vertellen over de unieke voordelen en toepassingen van dit systeem, al dan niet in combinatie met onze andere vormen van aanrijdbeveiliging of hygiënische afbouw. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met een oplossing op maat.