facebook

Ieder jaar is Sentho terug te vinden op de Bakkersvak. Afgelopen zondag en maandag was het ook weer zo ver. Dit keer werd de Bakkersvak georganiseerd in de evenementenhal in Gorinchem en niet zoals voorgaande jaren in de Autotron in Rosmalen. Het voordeel van de evenementenhal in Gorinchem is dat het ruim opgezet is wat het een stuk overzichtelijker maakt dan in Rosmalen. Deze 7e editie van de Bakkersvak was niet alleen voor bakkers maar ook voor de bij producerende bedrijven een lust om te bezoeken.

Sentho Experience Center

Er werden dit jaar diverse prijzen uitgereikt. Zo was er een Gelato Festifal Challenge! Waar dhr. Kees Baars werd uitgeroepen tot winnaar van 2018! Hans Heilo van het Nederlands Patisserie Team gaf een waanzinnige demonstratie van een tarte tartin. De Winnaar van de Dutch Pastry Award werd dit jaar Esther Faasen. Sentho was op de Bakkersvak uiteraard te vinden met haar Experience Center, waar we iedere beurs weer lovende woorden over krijgen van zowel klanten als prospects. We kunnen met onze Experience Center een duidelijk beeld scheppen van onze werkzaamheden en expertise. Tevens is de Bakkersvak ieder jaar ook weer een moment om in contact te komen met relaties waar we in het verleden naar tevredenheid werk hebben verricht.

Wij zijn aanwezig op nog meer beurzen!

De bezoek agenda is de komende maand weer goed gevuld met prospect die advies wensen over de diverse mogelijkheden en oplossingen op het gebied van wanden, vloeren en plafonds voor renovatie en nieuwbouw. Heeft u ons niet kunnen spreken op de Bakkersvakbeurs dan kunt u ons dit jaar vinden op de VIV beurs in de jaarbeurs in Utrecht maar ook op de Slavakto. En uiteraard kun u ons altijd uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag naar u toe met onze Experience Center! Dan kunnen wij samen met u streven naar perfectie in uw productie omgeving.