Hygiënische wanden en plafonds

Hygiënische renovatie bij Keurslagerij Van der Bent

Recent hebben we een fantastische samenwerking gehad met Mario van der Geer van Meerland Bouw BV voor de realisatie van een productieruimte bij Keurslagerij Krijn van der Bent in Noordwijk. Na ons bezoek is de oude situatie bijna onherkenbaar geworden.

Hygiënische renovatie
Met onze befaamde Sentho FRP-platen voor directe verlijming hebben we zowel de wanden als de plafonds gerenoveerd. De ondergrond van de wanden is vooraf behandeld met watervaste gips, waardoor een goede verlijming mogelijk was. Ook het plafond is voorzien van gipsplaten voor een nette afwerking. Meerland Bouw heeft de oude balken verwijderd, waardoor een optimale ruimte is gecreëerd.

Lange-termijn samenwerking
In 2018 hebben we al diverse renovaties uitgevoerd voor Keurslagerij van der Bent, wat zo goed bevallen is dat we opnieuw werden gevraagd. Wij streven naar langdurige samenwerkingen, waar betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan.

Robuuste oplossingen
Om extra duurzaamheid te garanderen, hebben we de buitenhoeken voorzien van RVS-buitenhoeken. Hierdoor blijven deze hoeken robuust, zelfs bij intensief gebruik door verkeer van karren in de ruimte.

Betrouwbare bouwpartner
Meerland Bouw heeft meer dan 70 jaar ervaring in renovatie, verbouwingen en nieuwbouw. Ze luisteren naar de wensen van de klant en zorgen voor duidelijke afspraken en heldere planningen, waardoor het project soepel verloopt.

Bekroond assortiment
Keurslagerij van der Bent biedt een heerlijk assortiment aan vlees, waarvan de rookworst recentelijk bekroond is met GOUD! Al deze producten worden vervaardigd in de ruimtes die Sentho heeft gerealiseerd.

Met deze succesvolle samenwerkingen blijven we streven naar kwaliteit en duurzaamheid in elke ruimte die we renoveren.

Hygiënische wanden en plafonds

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven